Clarion Collection Hotel Astoria

Som en av samarbeidspartnerne til Hamar IL Friidrett og FIK Orion er det en stor glede for oss å ønske dere velkommen til byen vår.


Clarion Collection Hotel Astoria gjennomgikk en omfattende oppussing og utbygging i 2015.

Vi tilbyr 135 nye eller nyoppussede rom. Hotellet har en sentral beliggenhet midt i sentrum av Hamar med kort vei til alle byens fasiliteter og severdigheter. Dette betyr også kort vei til
Hamar Idrettspark som benyttes i forbindelse NM Stafettene. Kommer dere med tog så ligger hotellet kun 2 minutters gange fra Hamar stasjon. Kommer dere med bil eller buss så finner dere gode parkeringsfasiliteter i umiddelbar nærhet av hotellet.


Som deltaker på NM Stafettene kan vi tilby din klubb følgende fordelaktige priser:

  • Overnatting i enkeltrom per person per natt kr 890,-
  • Overnatting i dobbeltrom per person per natt kr 590,-
  • Overnatting i tre-sengsrom per person per natt kr 490,-


Prisene inkluderer overnatting med frokost samt at vi byr på ettermiddagskaffe og kveldsmat. Kveldsmaten serveres hver kveld mellom kl. 1800 og kl. 2100 og består av en varm rett, suppe, kalde retter, grønnsaker, salater og dessert.


For å oppnå denne prisen så ber vi dere sende en mail merket med «NM Stafetter i Friidrett 2017»
og dato med deres behov for rom / antall personer til lise.berg@choice.no. Fint om dere setter på klubbens navn samt oppgir kontaktopplysninger til ansvarlig leder. Dere kan også kontakte oss per telefon på 62 70 70 00 / 70 81. Prisene gjelder for bestillinger før 19. april 2017. Etter dette kan vi ikke garantere at disse prisene er tilgjengelig.


Vi håper dere finner tilbudet av interesse og at dere velger oss som vertskap for deres opphold i forbindelse NM Stafettene i friidrett på Hamar i 2017.


Med sportslig hilsen
Clarion Collection Hotel AstoriaLevert av IdrettenOnline